Drammen Hvitevarer kan tilby et variert utvalg av moderne gasstopper. Flere og flere norske hjem går nå over fra induksjon og keramikk til gass, og vi ønsker å møte det voksende behovet. Våre produkter kan kjøpes i vår nettbutikk og leveres  hjem til deg eller kjøpes direkte i vår butikk i Drammen. Alle våre produkter står utstilt i butikk.

Vi leverer gasstopper med alt fra to til fem plater. Gasstoppene kommer i tradisjonelle mål, slik at det enkelt kan installeres i nye kjøkken eller på eldre kjøkken dersom man ønsker å bytte fra induksjon- eller keramikk-topper.

En av de største fordelene med gasstopper er at det går raskt å varme opp mat. I tillegg gir det muligheten til å ha god og nøyaktig kontroll over varmen. Mange profesjonelle benytter seg av gasstopper, og det er det en grunn til!

Under hvert produkt finner du teknisk informasjon og dimensjoner, samt informasjon om vår leveringstid og lagerstatus. Har vi varen på lager, kan du hente den i vår butikk i Drammen eller få den tilsendt over hele landet.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om gasstopper eller noen av våre øvrige produkter. Vi hjelper deg gjerne!