Drammen Hvitevarer fører et variert utvalg av frittstående gasstopper. Gasstoppene kan kjøpes i vår nettbutikk og leveres hvor som helst i hele landet eller kjøpes direkte i vår butikk i Drammen. Alle våre produkter står utstilt i butikk.

En frittstående gasstopp er perfekt for deg som tilbringer mye tid på hytta eller i campingvogna. Gasstoppene fås i ulike størrelser og kan derfor lett tilpasses et lite kjøkken.

Gasstoppene vi fører er enkle å installere og enkle å bruke. I og med at gasstoppene er frittstående, kan de også enkelt flyttes rundt etter behov. For mange er det en fordel å kunne ha mulighet for flere kokepunkter i hytta eller campingvogna, slik at man slipper matlukt på uønskede steder. Med en frittstående gasstopp får du denne muligheten.

Under hvert produkt finner du teknisk informasjon og dimensjoner, samt informasjon om lagerstatus og vår leveringstid. Har vi varen inne på vårt lager, kan du hente den i butikken i Drammen eller få den tilsendt hjem til deg.

Ta kontakt med oss dersom du har flere spørsmål om frittstående gasstopper eller andre produkter vi fører. Vi hjelper deg gjerne!