GRANITT BENKEPLATE 

Granitt benkeplater – kjøkken og bad

Granittens motstandsdyktighet og holdbarhet gjør det til et populært valg over hele verden. En granittplate til kjøkken vil tåle sprut samt støt, være ripe bestandig og tåle varme ca 260 grader. Disse uslåelige egenskapene gjør granitt til et opplagt valg i det aktive hjemmet, uansett hvor mye eller lite slitasje det utsettes for.

Vårt utvalg av benkeplater i granitt passer både til den minimalistiske og de med en mer herskapelig smak, ettersom granitten lett tilpasser seg omgivelsene.

Benkeplater granitt – vedlikehold

Benkeplate i granitt, spesielt mørk granitt benkeplate, krever svært lite vedlikehold. Lys benkeplate er mer porøs og det kan være nødvendig med impregnering hver fjerde måned. Ved leverane blir overflaten levert ferdig impregnert hvor alle eventuelle porer er tettet igjen. Det anbefales å impregnere sort granitt benkeplate en gang hvert 3. år.

Granitt benkeplate er ikke bare et pris gunstig valg, det er også vist av erfaring hvor flott valg granitt som kjøkkenbenk er. Det er enkelt å bli vant med en slitesterk og luksuriøs benkeplate.

GRANITT BENKEPLATE FARGER

Granitt finnes i ulike naturlige farger. Jo mørkere en granitt er, desto hardfør og kompakt er den.  Vi har valgt et utvalg av best selgere av sort granitt og mørk granitt benkeplate som lagervare. Vi har til enhver tid best selgere som Black Galaxy benkeplate, Nero Assoluto benkeplate og mer. Ta en titt på vårt sortiment og ulike granitt overflater, vi har polert og matt sort granitt benkeplater på lager. Vi fører også norsk granitt benkeplate farger og har disse utstilt i vårt Showroom.

 FLERE DESIGN KOMMER