SILESTONE BENKEPLATE

Dette er en produktserie fra Cosentino i Spania. Serien består av over 50 ulike farger, alle fargene er laget av samme materiale, 93-94% kvartskompositt. Disse er tilgjengelig i tre ulike tykkelser: 12mm, 20mm og 30mm. Standard overflate er polert, men flere av Silestone best selgere er tilgjengelig i Suede (matt) overflate.

Skap stilen du ønsker – det er et stort utvalg å velge mellom. EasyStone fører hele eternal – kolleksjonen med marmor benkeplate look i lys og mørk marmor. Fra delikate årer til store Calacatta marmor design. Slik har du muligheten til å få en benkeplate som ser ut som ekte marmor, men er uten ulempene ved ekte marmor overflate. Det finnes stort utvalg av betong look farger samt andre delikate design for urbane eller klassiske kjøkken. Dersom du ønsker kjøkkenbenk i ensfarget steinplate har vi fargetoner i hvitt, sort og grått. 

Les mer om kvalitet, attributter og fordeler med benkeplaten lenger ned.

Hva er Silestone?

Dette er en produktserie av spanske Cosentino, hele serien er produsert av kvarts. 

Benkeplaten består av 94% kvarts. Kvartskrystaller males til pulver og brukes til å lage benkeplater, vasker, gulvflis og veggflis for bad og kjøkken. Det gir mange valgmuligheter blant fargetoner, stiler og overflatevalg for kjøkken benk og baderomsplater. Silestone er kjent for sin holdbarhet og ikke-porøse overflate. Kvarts kompositt benkeplate er hardt og mer motstandsdyktig mot riper, flekker, bakterier og virus enn andre benkeplater. Kompositt benkeplate er enkel å vedlikeholde og tilpasse. Kjøkkenet får et eksklusivt utseende uten det medfølgende high-end vedlikeholdet. Mange omtaler Silestone benkeplate som kompositt benkeplate og bruker ordene om hverandre.