Drammen Hvitevarer; har Airrex Dieselvarmer utsilt og i daglig bruk i vår butikke i Drammen.

Airrex infravarmere:(ny modell 2021 med Wifi)

AH-200i-C: Hytter, glassverandaer, garager eller midre verksteder, lager... ca.900m3 - 13 kW

AH-300i-C; Haller, lagerbygg, eventtelt, terrasser, byggeplasser....ca. 1500m3 - 15 kW

AH:800i-C; Store industrihaller, eventtelt, byggeplasser.......ca.2000m3 - 22 kW

 Airrex er markedsledende innen dieseldrevne infrarøde varmere. Airrex har laget infrarøde varmere i nesten 30 år, og fabrikkens produktutviklingsavdeling har 40 ansatte alene, så Airrex er virkelig en global trendsetter innen produkter som dette.

Dieseldrevne hjelpevarmere utviklet av Airrex leverer sikker infrarød stråling. Varmen fra den infrarøde varmeren spres jevnt rundt i lokalet eller anlegget som skal varmes opp. Det er ikke behov for en separat vifte. Varmeeffekten er rask, og den patenterte oljebrenneren og eksosrøret bruker praktisk talt 100 % av energien i brenselet.

Takket være at alt i brenselet brukes som varmeenergi, er utslippene fra Airrex-varmeren så lave at det i praksis ikke trengs noe separat eksosrør ut fra lokalet som varmes.

Varmerne går på biodiesel fremstilt av fornybare ressurser, vanlig diesel eller avgiftsfri diesel.

Airrex infrarød varmer er meget sikker. Apparatet har en rekke sikkerhetssystemer. Dersom varmeren begynner å riste, er i ferd med å velte eller blir utsatt for forstyrrelser, kobles umiddelbart de omfattende sikkerhetssystemene inn og slår av pæren og kutter tilførselen av brensel.

Vi har alle nødvendige reservedeler til Airrex-varmerne på lager. Ved behov sender vi ut servicebilen vår på serviceoppdrag over hele Norge. Etter aktivering av produktet har du tre års garanti på Airrex-dieselvarmeren.

MARKEDSLEDENDE DIESELDREVNE VARMERE FOR STORE ROM